<< October 2017 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:rss feedJan 11, 2014
Hottest selger av fotballdrakter på nettet

Det er ingen tvil om at fotballkampen er den mest spennende og fantastiske spillet i verden . Og det er et vanlig fenomen at de fleste av disse fans vil føle seg stolt når de iført samme billige fotballdrakter med sine favorittlag eller favorittspillere . Det er ingen tvil om at det ikke kan være en bedre måte å vise fansen støtte og fascinerende til deres favoritt gruppemedlemmer. 2013/14 sesongen, den spanske kongens Cup 1/8 finalen første etappe på Bernabeu stadion kjempe fokus , Real Madrid 2-0 seier Osasuna . Benzema forsprang , hjelper C - Ronaldo tenåring Jesse utvide stillingen . Real Madrid nesten ni hjemmekampen mot Osasuna laget åtte seire og en uavgjort, er Osasuna siste borte Real Madrid for 10 år siden . Kongens Cup i historien til både seks kamper mot og Real Madrid var all seier . Er det laget du ønsker å støtte? Hvis ja, kan den Billige Fotballdrakt Real Madrid 2014 være det beste valget for deg. Åpningen er bare to minutter, C - Ronaldo passere , Modric gjennombrudd til venstre kant av området curling skutt utenfor det lengste hjørnet . De første åtte minutter , Riera passere , begrenset rett skuddstopper Huda ble reddet av Casillas . De første 12 minutter , C - Ronaldo passere , til venstre inn i det begrensede området Benzema skutt litt høyere . Hvis du liker fotballkamp, ​​ville jeg gjerne presentere deg Klubb fotballdrakt 2013 2014 som er en høy kvalitet fotball jersey både for fotballspillere og fotballfans . Hvis du ønsker å vite mer om detaljene i fotballdrakter og er på utkikk etter en flott skjorte , så velkommen til vår hjemmeside fotball-drakt.info å ta en titt .

Posted at 02:55 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 10, 2014
Billige Klubb fotballdrakt 2013 2014

Som fotballkamper blitt en av de mest populære sporten i verden , har den relative produksjonen trenden aldri avta , og det er mer og mer produserer produsere billige fodboldtrøjer med høy kvalitet og skjorter for fans og spillere . Hvis du ønsker å kjøpe en fotball jersey, kan du gå til nettbutikken for å velge en, der er en gruppe rekke kjente klubb fotballdrakter som du kan velge mellom, for eksempel Billige Fotballdrakt FC Bayern münchen 2014, som er designet av Bayern klubb . FC Bayern ble grunnlagt i 1900 av elleve fotballspillere ledet av Franz John. Selv om Bayern vant sin første nasjonale mesterskapet i 1932, ble klubben ikke valgt for Bundesliga ved oppstarten i 1963. Klubben hadde sin periode med størst suksess i midten av 1970-tallet da , under kapteinsbindet av Franz Beckenbauer , det vant Europacupen tre ganger på rad . Overall, Bayern har nådd ti europeiske Cup / UEFA Champions League-finaler , senest vinne sin femte tittel i 2013 som en del av en kontinental diskant . Bayern har også vunnet en UEFA Cup , en Cupvinnercupen, en UEFA Super Cup , en FIFA Club World Cup og to interkontinentale kopper , noe som gjør den til en av de mest vellykkede europeiske klubber internasjonalt . Det er så kult for deg å bære Klubb fotballdrakt 2013 2014 for å se på fotballkamp med vennene dine hjemme eller på nettstedet. Hvis du er en lojal fan og interessert i vårt produkt kan du ta en titt gjennom vår nettside fotball-drakt.info hvor du vil finne mer overraskelse der og alle av dem er billig med høy kvalitet .

Posted at 03:00 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 9, 2014
Hot selger fotballdrakt Barcelona 2014

I dag , vi vet alle at det mest populære spillet i hele verden er fotballkamp . Det er ingen tvil om at deres fans er den sprøeste om iført en billige fotballdrakter å se kampen sammen med sin familie og venner. En generasjon av superstjerner var kommet tilbake . Spillet mot Getafe, Lionel Messi 30 minutter inn to mål for å hjelpe Barcelona grunnleggende lås opprykk plasserer Kongens Cup, argentinere med enestående ytelse for å bevise at han er fullstendig restituert . Hvis du liker fotballkamp, ​​ville jeg gjerne presentere deg Klubb fotballdrakt 2013 2014 som er en høy kvalitet fotball jersey både for fotballspillere og fotballfans . Om spillet , hvis Messi kalles " Gud " eller " frelser " er overdrevet , men den 60 - dagers pasient rehabilitering , Messi endelig fikk de beste resultatene , og Barcelona , Barcelona fans og fotball brøt ut. En halv time med spilletid, Macy glasur på kaken , så Barca Kongens Cup kvartfinalen låst steder . Verdens beste spillere i kampen mot Betis skadet siste Nov 10, har vært utsatt for biceps femoris skadet venstre ben smerter , og nå , etter en lang gjenopprettingsprosessen , og endelig tilbake til fans av visningen . Er du en fan av Bacelona? Hvis ja, så Billige Fotballdrakt FC Barcelona 2014 må være det beste valget for deg. Hvis du er en kongelig fotball fan og har kjøpe fotball jersey fra Internett mange ganger, så vil du vite fotball-drakt.info. Dette er en pålitelig og pålitelig nettbutikk , som er godt etablert og har høy anseelse i mange år .

Posted at 03:21 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 8, 2014
Komfortabel Klubb fotballdrakt AC Milan

Nylig er det et stort antall mennesker ønsker å bruke fotball jersey. Kanskje de kommer til å endelig komme til å gå til et spill eller kanskje de trenger å kle seg riktig for på tribunen . Men uansett hva årsaken , er det ingen tvil om at de er begeistret for en turnering , slik at de er interessert i å eie den nyeste billige fotballdrakter for favorittlaget sitt . Med Kaka scoret to ganger, laget AC Milan en god start i 2014, denne morgenen de første 18 kamper i Serie A med 3-0 hjemme seier over Atlanta. I plasseringer , AC Milan 22 poeng rangert 11 , de tre øverste er Juventus ( 49 poeng ) , Roma ( 41 poeng ) og Napoli ( 39 poeng ) . Hvis du liker fotball , er det mulig for deg å velge en Klubb fotballdrakt 2013 2014 , slik at du kan se kampen med familie eller venner . Kaka nesten med bitterhet og mørke for å beskrive effekten på dagen for Real Madrid, hører han til AC Milan klubben i øyeblikket av hans karriere høydepunkter. September i fjor , da Kaka er fast bestemt på å vende tilbake til AC Milan , sa han : "Jeg håper så snart som mulig på AC Milan 100 mål . " Kaka var bare en tynn fem mål fra mål, når dansen fly mannen nå oppholder spilt en skjegg, men hans kjærlighet til AC Milan forblir uendret. Hvis du også elsker Milan, hvorfor ikke bruke den Billige Fotballdrakt AC Milan 2014 for å støtte dem til å vise din entusiasme. Eie og iført fotball jersey kan gjøre at du føler du er en større del av spillet , og det er gøy å vise ditt lag lojalitet stolt . Hvis du er interessert i denne skjorten , ikke nøl , bare komme til nettsiden fotball-drakt.info og plukke en.

Posted at 02:58 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 7, 2014
Ny Fotballdrakt Barn Real Madrid 2013 2014

Fotballfans er ekstremt lidenskapelig og er gal om de fantastiske fotballkamper . Faktisk , for mange fans selv barn , iført sin favoritt klubb nyeste billige fotballdrakter er en populær trend . 2013/14 sesongen , den spanske Football League første attende av et fokus på å bekjempe en kamp på Bernabeu stadion, Real Madrid 3-0 seier over Celta Vigo , Benzema brøt den fastlåste situasjonen , C - Ronaldo scoret to ganger . Etter fem rette , er Real Madrid fortsatt bak fem omfang. Real Madrid forrige sesong var dobbel spille Celta . De to sidene sammenstøt League historie i ca 94 kamper , Real Madrid får 51 seire og 15 uavgjorte og 28 tap seire , ett hjem 36 seire , fem uavgjorte og seks tap. Pepe og Carvajal var rotasjon starteren. Bell gikk inn i benken. De to sidene bare slå av død av den legendariske portugisiske stjerne Eusebio . Hvis ungen er også en fan av fotball , er det mulig for deg å kjøpe en Billige Fotballdrakt Adidas FC Real Madrid Barn Hjemme Draktsett 2013-2014 for ham . Den andre halvparten, Erie Yarra Mendy var erstatte Alonso utseende . De første 49 minutter , Mary pass, C - Ronaldo første gang skutt over kanten av området . De første 55 minutter , Erie Yarra Mendy passerer , Isco kanten av området og slått bort mangel på trusselen . 2 minutter senere, Di Maria på høyre pass Benzema 8 meter header over. Marlow lange skudd, ble Orellana begrenset område arc kanten Carvajal skudd nektet bunnlinjen. Hersey erstatte svak ytelse Isco utseende. Det er et godt nytt at det i vår nettbutikk, det er mange typer fotballdrakt barn|Barn Draktsett for deg å velge. Hvis du ønsker å plukke opp en siste og god kvalitet fotball jersey for ungen din, kan du gå til nettsiden fotball-drakt.info å få mer informasjon.

Posted at 03:15 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 6, 2014
Fantastisk Fotballdrakt Chelsea 2014

Fotball er en av de mest favoritt spill av mange enkeltpersoner over hele verden i historien . Med fotballfeberhengende i atmosfæren hva med den siste konklusjonen fra den europeiske Kategori og forberedelsene til VM 2014 i Brasil vel kom, derfor er det et økende antall av fotball fans er klar til å kjøpe billige fotballdrakter nettet for å bære det når du ser på fotballkamp . De fromme fans forbundet med fotball er også ruste opp for å støtte til sine mest favorittlag . Det er tydeligvis at det er en gruppe rekke kjente klubb fotballdrakter som du kan velge fra , for eksempel Billige Fotballdrakt Chelsea 2014 , som er designet av Chelsea klubb . Chelsea hadde sin første store suksess i 1955 , da de vant ligaen mesterskapet , og vant diverse cuper i løpet av 1960 , 1970 , 1990 og 2000 . Klubben har hatt sin beste periode av suksess i de siste to tiårene , og vant 15 store trofeer siden 1997 . Innenlands, Chelsea har vunnet fire ligatitler , syv FA Cuper , fire Liga kopper og fire FA Community Shields , mens i kontinentale konkurranser de har vunnet to UEFA Cup Winners ' Cup, en UEFA Super Cup , en UEFA Europa League og en UEFA Champions League . Chelsea er den eneste London-klubben å vinne UEFA Champions League, og den eneste britiske klubben, som har vunnet alle de tre hoved UEFA klubb konkurranser . Hvis også liker deg fotballkamp, ​​bare gå å plukke opp en Klubb fotballdrakt 2013 2014 for å støtte favorittlaget . Hvis du er interessert i disse fantastiske fotballdrakter, velkommen til nettstedet fotball-drakt.info å velge en med høy kvalitet og lav pris .

Posted at 03:11 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 4, 2014
Billige Manchester United Fotballdrakt Barn

Fotball er den mest populære sporten i verden , er det flere og flere folk gale om fotballkamp. Men vet du at voksne vil gjøre en stor innflytelse innvirkning på deres barn? Dersom foreldrene ser på fotball konkurransen , da deres barn vil holde et øye på TV , og derfor vil han eller hun tiltrukket av den intense konkurransen . Så billige fotballdrakter er nødvendig for deg å forberede for ungen din . Det er åpenbart at de vil falle forelsket i en av de lagene som du har elsket for. Hvis du ikke vet velge hva slags fotball jersey siden det er et stort antall merkevare av jerseys på internett, så jeg ønsker å presentere Billige Fotballdrakt Nike Manchester United 20 Robin van Persie Barn Hjemme Draktsett 2013-2014 for deg , som er designet av Manchester Club. Manchester United Football Club, som ble grunnlagt i 1878 , teamet kalt Newton Heath LYR på den tiden . Newton Heath er et vanlig navn i England jernbane nettstedet . Anleggsarbeidere og andre avdelinger eller ved andre jernbaneselskaper lagspill utgivelser sin lidenskap for fotball , gjorde de ikke tror deres lag i fremtiden vil ha en plass i engelsk fotball og internasjonal fotballkamp og bli en av verdens beste klubber. Fotballdrakt barn er nødvendig for dine elskede barn , siden de kan bruke den til å heie på sin favoritt lag eller spiller . Så, bare ikke nøl med å flytte fingeren og velger en fantastisk fotball jersey for barnet eller for deg selv . I vår nettbutikk fotball-drakt.info kan du finne din favoritt.

Posted at 03:42 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 3, 2014
siste fotballdrakter Real Madrid rabatt

Fotball er den elskede aktivitet for de fleste menn og kvinner . Når det gjelder deres felles fotballkamp, er alle mennesker søker etter billige fotballdrakter som kan brukes som et bilde av hjelp for varigheten av den pågående fotball tid . Real Madrid og Paris Saint - Germain i Doha warm-up , den endelige Real Madrid vant 2-0 . Jesse åpnet scoring , bistår C Luo Jose - Rodriguez traff stolpen . Cavani savnet to muligheter . Den andre halvparten , Benzema kom inn som innbytter traff tverrliggeren . Ønsker du å støtte dette laget ? Så hvorfor ikke bruke den Billige Fotballdrakt Real Madrid 2014 for å vise din entusiasme til teamet . Etter VM-kvalifiseringen lagt , C Luo og Ibrahimovic igjen slutte . Paris har stor vintertrening for en uke i Doha , er hovedkampanjeni utgangspunktet å spille , men med Digne erstatte mindre skader i kroppen av Maxwell . Real Madrid opplæringsplasser for formålet , i tillegg til C Ronaldo , de andre 10 startere er lokale spillere , Morata , Hessen , Jose - Rodriguez Casado annen tenåring får en sjanse . Bell fikk ikke reise med laget på grunn av skade . Hvis du er interessert i fotballkamp, ​​er det et godt valg for deg å kjøpe Klubb fotballdrakt 2013 2014 for deg selv eller dine venner . Hvis du også ønsker å bære denne fotball jersey , og hvis du ønsker å kjøpe dette produktet som har høy kvalitet med lav pris , bare gå til vår hjemmeside fotball-drakt.info å velge din favoritt seg .

Posted at 03:11 am by billigedrakter
Make a comment  

Dec 31, 2013
få en komfortabel fotball jersey for din elskede barn

Det er ingen tvil om at alle vet at fotball er en av de mest populære spillene i verden i dag . Flere og flere mennesker i alle aldre rundt hele verden er gale om det . Uansett voksne eller barna ønsker å få en billige fotballdrakter for seg selv for å vise sin kjærlighet til sin favoritt lag eller spillere . Nylig , Harvey motta et intervju i Dubai , sier at selv om Barcelona midtbanespiller Franck Ribery med C Lo opplevd en sunn sesong , men Messi er fortsatt verdens beste spillere , Harvey sa : " Ribery fortalte C Ronaldo fortjener Golden Globe , men det er ingen tvil om at Messi er den beste spilleren nå, og selv historie . Uansett, vil jeg ikke stemme . " hvis ungen er en fan av Messi , så er det mulig for deg å kjøpe Nike Messi 10 FC Barcelona lang erm Barn Hjemme Draktsett 2013-2014 til ham , noe som er veldig behagelig når satt på den og dine barn må være veldig fornøyd . Det er et vanlig fenomen at de fleste fans er iført jersey med det familie eller venner til å se fotballkamp, ​​så hvis ungen også fotball , bare komme og velge en fotballdrakt barn for ham , som ikke er som et middel for mote, men en måte å støtte favorittlaget sitt i løpet av sporten . Hvis du har interesse i høy kvalitet og lav pris fotball jersey, velkommen til vår hjemmeside fotball-drakt.info, der har de fleste kjente merker og tilgjengelig mange størrelser , stiler og farger av fotballdrakter .

Posted at 03:05 am by billigedrakter
Make a comment  

Dec 30, 2013
Ekte Klubb Fotballdrakt 2013 2014

I de senere årene , er det ingen tvil om at fotballkamper er det mest populære spillet i verden . Nesten alle vet dette fantastiske spillet , og fansen vil ha på deres elskede lag eller klubb billige fotballdrakter å støtte favorittlaget sitt . Du har kanskje hørt at 2013/14 engelsk Premier League sesongen , den første 19 av fokus krig kampen i St James 'Park Stadium , Arsenal borte 1-0 Newcastle , Walcott bistår Giroux lore . Arsenal vant den halve tittelen seiersrekke borte fra hjemmet . De to sidene sammenstøt i Premier historie 38 kamper , Arsenal får 19 seire , 10 uavgjorte og 9 tap råde , der veien seks seirer og åtte uavgjorte og fem tap . De to sidene sammenstøt av historien 172 kamper , Arsenal får 68 seire og 38 flat 66 negativ overtaket . Hvis du er en fan av Arsenal , så Billige Fotballdrakt Arsenal 2014 kan være det beste valget som passer for deg . Etter åpning , gjør Arsenal flere gjennombrudd i trøbbel hjemme forsvar , men drapsmannen ikke fikk målsjanser . De første 12 minutter , Cabaye en lang pasning til Debussy , men sistnevnte stoppe feil tapte muligheter . De første 15 minutter , Debussy passere , Cabaye lange skudd . De første 23 minutter , Cazorla pass, Wilshere 25 meter skutt høyere . Nylig , den Klubb fotballdrakt 2013 2014 har trukket mange folks oppmerksomhet , så , hva venter du på ? Fotball jersey er perfekt utstyr , noe som kan vise din kjærlighet til favorittlaget ditt og hjelpe dem til å bygge sin selvtillit . Hvis du har din favoritt fotballklubb , er det mulig for deg å komme til vår online butikk fotball-drakt.info å ta en titt .

Posted at 03:11 am by billigedrakter
Make a comment  

Previous Page Next Page