<< September 2017 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:rss feedNov 24, 2014
Ny stil Paris Saint-Germain fotballdrakt barn

2014 Julen kommer. Foreldre er opptatt begynnelsen for å forberede en gave til barna. Har dere fotballfans i hjemmet ditt? Hvis ja så hvorfor ikke kjøpe en billige fotballdrakter til deg kid. Raskt gi dem en hyggelig overraskelse. I dag vil jeg presentere deg en varm salg fotball jersey. I løpet av 1970, Paris Saint-Germain vedtatt en rød skjorte med hvit shorts og blå sokker for å møte de tre klubbfargene: rødt og blått i Paris og det hvite i Saint-Germain-en-Laye. Den nåværende tiåret begynte med et nikk til fortiden. PSG ble feiret sitt 40-årsjubileum i løpet av sommeren 2010 og presenterte en rød skjorte minner til den slitt i 1970-1971-sesongen. Unna kampene ble spilt med Hecther design. Sistnevnte tok sin rettmessige plass som hjemme skjorte i 2011-12, mens borte jersey var hvit med en horisontal rød bånd på brystet. Og nå dette fotballdrakt barn er veldig hot salg på internett. Så bare kjøpe denne perfekte gave til ungen, ungen din. Jeg vedder på at de kommer til å elske det. Og vår på linje nettstedet fotball-drakt.info har alle klubber 'hot salg og rabatt fotball jersey, kan vi skrive ut navn og nummer hva du vil. Vi vil sende pakken innen 24 timer etter betaling. Så hvis du har noen spørsmål kan du sende meg epost.

Posted at 03:51 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 25, 2014
Komfortabel klubb fotballdrakt 2013 2014

Med tiden går, er fotball ansett som en av de mest populære spillet i hele verden. Fotball spill elskere alltid bruke til å føle seg stolt seg i seg den samme billige fotballdrakter med favorittlaget sitt , som for å vise sin støtte til deres favoritt fotball spiller eller et lag . Det sies at Bundesliga vinterferien fem uker etter gjenopptakelse av kampene , Bayern slo Borussia 2-0 på rad ubeseiret 42 , slutten av ligaen sesongen ubeseiret Borussia blitt frontlinjen 17 Bundesliga første laget til å få 15 seirer , halv skape Bundesliga rekord 47 poeng . Goetze åpnet scoring og traff stolpen, Muller straff for å bryte . Hver Kruse, Herman traff stolpen. Med på laget så populært nå, ikke vil du få en Klubb fotballdrakt 2013 2014 for å støtte laget? På den andre halvdelen, Franck Ribery og Martinez skade, Man Zhu Keech ikke i stor liste, Goetze fremre posisjon, Sacchi til start. Dante spilte sitt tidligere lag. Borussia seriekamper denne sesongen, og får åtte seire og en uavgjort, Dominguez tilbake fra skade, for å erstatte den skadde Jan Cheek. Hvis du er dette lagets fan, ikke nøl med å få en FC Bayern münchen Draktsett, som er av høy kvalitet og lav pris . Som et spørsmål om faktum , er det åpenbart at for enhver sann fotballfan som iført sine favorittklubb nyeste fotballdrakter er en populær trend . Så hvis du også vil ha en, kan du komme til min hjemmeside fotball-drakt.info for en titt.

Posted at 03:29 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 24, 2014
Stilig fotballdrakt barn Chelsea 2013 2014

Fotball er en av de mest populære idrettene i verden, og i dag sin berømmelse har økt betydelig både blant mennesker og barn. Så, slitasje billige fotballdrakter blir en svært populær slitebanen . Storbritannia lokal tid 23. januar kveld , Chelsea gikk fra Basel , Sveits for å signere den offisielle egyptiske spissen Mohammed - Salah avtalen, som er en kontrakt etter å ha fulgt vinteren Chelsea-spissen Traore , Burkina Faso , den serbiske spissen Matic . Etter fysisk undersøkelse og individuelle kontrakter fremforhandlet av og etter Salah vil offisielt bli en Chelsea -spiller, er det overgangssum rapportert å nå de 16 millioner pounds. Hvis ungen annet se fotballkamp, ​​er det mulig for deg å kjøpe fotballdrakt barn til ham slik at du kan se kampen Togher . Salah har så langt spilt 27 ganger for den egyptiske landslag scoret 17 mål , inkludert VM-kvalifiseringen i Afrika , scoret han seks mål , bundet med Aboutrikay og Gian toppscorer , dessverre , Egypt i ekstra total score på 3-7 nederlag til Ghana kamp , tapte VM i Brasil . I dag vil jeg gjerne introdusere Adidas Chelsea Torres 9 Barn Hjemme Draktsett 2013-2014 til deg, som er av høy kvalitet med lav pris og hot salg på nettet . Vår hjemmeside gir deg flere av billig jersey fotball både for voksne og barn . Hvis du er interessert i denne skjorten , så kan du besøke nettstedet fotball-drakt.info å vite mer detaljert informasjon .

Posted at 02:16 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 23, 2014
Billige Fotballdrakt FC Barcelona 2014

Er du forvirret om den gaven du ønsker å gi til din venn eller familiemedlem på sin neste bursdag eller annen spesiell dag? Ikke fortvil! Vi har massevis av ideer tilgjengelig for deg å hjelpe deg å avgjøre. For eksempel kan billige fotballdrakter gjøre en ideell gave hvis de er gal etter fotball. 2013/14 sesongen , den spanske kongens Cup 1/4 finalen første etappe fokus krig kampen i Valencia Municipal Stadium , Barcelona 4-1 seier borte til Levante , El Sal forsprang , Juanfran selvmål equalizer , bistår Messi 3 Tello hat - lure . I dag ville jeg gjerne presentere en berømt og høy kvalitet skjorte som er Billige Fotballdrakt FC Barcelona 2014, du må vite dette berømte klubb hvis du er en fan av fotball . Hvis du har bekymret om klubben nyheter , kan du ha visst at tre dager siden Barcelona bare 1 til 1 flatt til Levante , nesten 15 kamper Levante 11 seire , og fire uavgjorte ubeseiret . Siste lose er i 2004 Kongens Cup fjerde runde første etappe gjest . Martino rotasjon 8, slik at bare Messi , Xavi og Pedro fortsette starter , Messi spilt 400 ganger på vegne av Barcelona , hadde han scoret 331 mål i den totale 399 spill. Levante også rotere sju kamper. Klubb fotballdrakt 2013 2014 er virkelig en billig jersey når sammenligne med andre klubbens jersey. Hvis du er en ekte fotball fan og klar til å kjøpe en fantastisk herlig jersey, så er dette det beste valget. Som vi alle vet at iført fotball jersey til rett tid, vil alle vennene hans vet at han er en ekte fan som forstår viktigheten av visse spill. Hvis du er klar til å kjøpe denne råvarer , kan du se bildet fra fotball-drakt.info. Vi håper du vil elske det .

Posted at 02:33 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 21, 2014
Siste Klubb Fotballdrakt 2013 2014

Vi vet alle at fotballkamper har spilt en viktig rolle i livet vårt med tiden som går. Derfor er det ingen tvil om at det er nødvendig for en fotballfan å forberede en billige fotballdrakter å støtte favorittlaget sitt. Premier League på tjueto spilt på Emirates Stadium viser et London-derby, Arsenal 2-0 slo Fulham, laget fem rette liga, er fortsatt et poeng klar på toppen. Cazorla innen fem minutter med to byene, Wilshere bistår første ball, benk Podolski traff stolpen. Jeg vil gjerne fortelle deg at Billige Fotballdrakt Arsenal 2014 har tiltrukket seg flere fans oppmerksomhet, så hvis du liker dette teamet, ikke nøl med å kjøpe en. Det er så glade for at Arsenal lag innledet i 200 og 100. Premier League-derby hjemme Premier derby. Gunners i Premier League fire rett før, er løpet nesten åtte hjemmekamper bare ett rent ark. Wenger vedtatt en 3 til 1 borteseier mandag Villas startoppstillingen. Fulham Borte Arsenal aldri vinne løpet (fem uavgjorte og 22 tap), men de siste to ganger uavgjort. De to sidene motsetningen historie 54 spill, Arsenal 36 seire, 10 uavgjorte og åtte tap forrang. Det sies at et stort antall fotballfans er gale om Klubb fotballdrakt 2013 2014 slik at de viser sin entusiasme til laget og støtte dem. Hvis du er klar til å kjøpe denne type skjorte, bare gå til vår hjemmeside fotball-drakt.info å få en. Du vil finne flere av billige og berømte fotballdrakter av annet lag eller jersey på våre nettsider.

Posted at 03:10 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 20, 2014
Ny Fotballdrakt Real Madrid 2014

I dag kan du si at iført fotball jersey er nesten som et fashion statement. De er populære at du kan se dem overalt. Hvis du er heldig og får sjansen til å møte en av dine favorittspillere i person, så billige fotballdrakter du har på deg er det perfekte element for spilleren å signere . Barcelonas uavgjort mot Levante La Liga lederne hadde varslet Huanjiao , men uavgjort mot Sevilla Atletico , Barca fortsatte å lede Ligatabellen , røde og blå hæren har 58 på rad i La Liga spillet som ledelsen sauer . Men i tilfellet med Real Madrid for å vinne denne runden , mønsteret av La Liga med subtile endringer , Carlo Ancelottis lag bare slippe Houmadinuo og Simeone team ett minutt , dette er en veldig liten åpning , begynte Real Madrid skygger for å skape en avskrekkende Barcelona og Atletico . Som vi alle vet , er Real Madrid svært populær know , det føre til at Billige Fotballdrakt Real Madrid 2014 også svært populær blant fansen . Real Madrid er nå re - sluttet seg til ligagullet , er Carlo Ancelottis lag fortsatt rangert tredje , men de er bare et steg fra de beste lagene , men Atletico Madrid og Barcelona taper poeng og bildet de gir , er Real Madrid reversering håp sterkt økt . Hvis du er en fan av Real Madrid, Klubb fotballdrakt 2013 2014 er et godt valg for deg å bruke den til å vise din støtte til laget .. Så hvis du er interessert i vårt produkt kan du ta en titt gjennom vår nettbutikk fotball-drakt.info. Du vil finne mer overraskelse der .

Posted at 02:37 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 17, 2014
Kult fotballdrakt barn Barcelona

Med tiden går, har fotball vært ansett som en av de mest populære spillet i hele verden. Fotball spill elskere alltid bruke til å føle seg stolt seg i seg den samme billige fotballdrakter med favorittlaget sitt eller stjerne skjorte, som for å vise sin støtte til deres favoritt fotball spiller eller et lag . Og barna vil ha fotball trøya for å støtte sin favoritt lag i tillegg. På 2013/14 sesongen , den spanske kongens Cup 1/8 finalen , andre etappe av et fokus krig kampen i Alfonso - Perez arena , Barcelona 2-0 seier borte til Getafe , scoret Messi to ganger , Neymar skade retrett . Barcelona å kvalifisere for en total poengsum på 6-0, vil neste runde være mot Levante . Barcelona vinne første etappe 4-0, overveldet rotasjon ni personer , slik at bare Alves og Adriano fortsetter starteren , Lionel Messi og Neymar både forrett . Uansett ungen som Messi eller Barcelona, er det mulig for deg å kjøpe en Billige Fotballdrakt Nike FC Barcelona Barn Hjemme Draktsett 2013-2014 for ham. Harvey ble plassert på benken , hvis han ville være de første 700 opptredener på vegne av Barcelona rase . De første fire minutter , Neymar straffefeltet på venstre side knock , Messi 15 meter den første gangen skutt utenfor den nærmeste hjørne . De første 12 minutter , Messi frispark pass, Puyol Dangxia ball , Tello begrenset Youlei 8 meter volley . Det finnes også en rekke fotballdrakt barn for deg å velge , hvor varmt det er å bære den samme trøya og for å se kampen sammen med ungen din . Så, hvis du er interessert i vårt produkt , velkommen til å gå til vår hjemmeside fotball-drakt.info å få mer detaljert informasjon .

Posted at 02:22 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 16, 2014
Mote Fotballdrakt AC Milan 2014

Som vi alle vet, er VM kommer , slik at fotballdrakter blir mer og mer populært blant folk . Hvis du er en fan av fotball , er det nødvendig for deg å kjøpe billige fotballdrakter grunn av det faktum at du og din alle venner kan bruke den samme fotballtrøye og sitte sammen for å se laget kjempe konkurransen . Seedorf kom i Milano, og Clarence Seedorf etter at flyet gikk umiddelbart til San Siro for å se kampen , og etter kampen Sweedorf var for sliten og han direkte tilbake til hotellet for å hvile . For nederlenderne , er det en ny reise begynte . Du vet, er teamet veldig populær blant fansen , og Klubb fotballdrakt 2013 2014 er også veldig hot salg på nettet . Etter ankomst i Milano, Clarence Seedorf humør , sa han , "Jeg er tilbake ? Egentlig jeg har ikke gitt . Det finnes en rekke verk for å gjøre for å gjøre AC Milan tilbake til rekkene av de beste lagene. Berlusconi gjør spådommer før det kommende året, jeg ble veldig rørt og veldig glad, er dette laget og fansen ball fanatiker nødvendig . “Hvis du ønsker å støtte dette laget , er Billige Fotballdrakt AC Milan 2014 et godt valg for deg . Hvis du er en kongelig fotball fan og har kjøpe fotball jersey fra Internett mange ganger, så vil du kjenne nettstedet fotball-drakt.info. Dette er en pålitelig og pålitelig nettbutikk, som er godt etablert og har høy anseelse i mange år . Og jeg tror du vil finne en fotball jersey som passer deg mest.

Posted at 02:29 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 14, 2014
Ekte Fotballdrakt Arsenal 2013 2014

Med tiden går, har fotball vært ansett som en av de mest populære spillet i hele verden. Fotball spill elskere alltid bruke til å føle seg stolt seg i seg den samme billige fotballdrakter med favorittlaget sitt eller stjerne skjorte, som for å vise sin støtte til deres favoritt fotball spiller eller et lag. Arsenal slapp unna igjen i en litt vanskelig seier . Første runde hjemme tap for Aston Villa, ble Arsenal ferdig “Revenge of the Fallen " på Villa Park i januar . Opplevd to helt annerledes ut etter pause, Arsenal fortsatt imot motstanderens angrep, men ikke vedvarende null nedleggelse ufullkommenhet , men til slutt grunnleggende . Er du en fan av Arsenal? Hvis ja , er det et godt valg for deg å enten kjøpe Billige Fotballdrakt Arsenal 2014 for å støtte din favoritt spiller eller laget. Arsenals skiltet har alltid vært angrepet , men denne sesongens Premier League , er Arsenal åpenbart ikke den beste offensive lag , sølt Manchester City bombefly kvikksølv inn 59 baller, mer enn et helt arsenal av 18 baller . I møte med en slik rival, Arsenal fremdeles grunn til å holde topplasseringen må stole på forsvaret . Hvis du ønsker å ha din egen fotball jersey, kan du gå til nettbutikken som har mye av Klubb fotballdrakt 2013 2014 for deg å velge. Hvis du er klar til å bruke den samme jersey fotball med laget , ikke nøl med å gå til vår nettbutikk for å plukke opp de kule og behagelige fotballdrakter . Nå kan du gå inn på nettsiden Urlaub - fodbold.info å ha en se.

Posted at 02:30 am by billigedrakter
Make a comment  

Jan 13, 2014
Fotballdrakt er merket av et team

Fotballkamp er en global sportens mest innflytelsesrike individuelle idretter , har det bli elsket av flere og flere mennesker rundt om i verden fra alle aldre , i mellomtiden , den billige fotballdrakter også blitt mer og mer populær blant fansen . De ønsker å bruke den til å se kampen med sine venner til å støtte favorittlaget sitt sammen . Hvis du liker fotballspill, må du vil bekymring nyheten om at i 2013/14 sesongen , den spanske Football League 19. runde av et fokus krig kampen i Keerneila - Epp lats stadion, Real Madrid 1-0 borte for Espanyol , Pepe scoret spillets eneste mål , C - Ronaldo kastet bort flere muligheter , Bell svak ytelse . Real Madrid 3 - spill seiersrekke er på toppen av Barcelonas tre poeng . Så hvis du også elsker klubben , hvorfor ikke plukke opp en Billige Fotballdrakt Real Madrid 2014 for å heie og vise din entusiasme for dem . Nesten 11 ligakamper mot Real Madrid Espanyol oppnådde åtte seire og tre uavgjorte ubeseiret, hvorav nesten fem spill får fire seire og en uavgjort . De to sidene sammenstøt 158 kamper i ligaen historie, og få 91 seirer, 33 -nivå og 34 taper. Real Madrid holdt overtaket, som bort 30 seire og 30 tap og 19 uavgjorte. Alonso utvinnes bare fornyet comeback, Mary, Diego - Lopez og Carvajal starteren. Det finnes også en rekke Klubb fotballdrakt 2013 2014 for deg å velge, som også er en god gave å sende til dine venner. Hvis du elsker fotball og ønsker å vise din entusiasme til laget ditt, så velkommen til vår hjemmeside fotball-drakt.info å ta en titt og velge den beste .

Posted at 02:56 am by billigedrakter
Make a comment  

Next Page